Verzending
Voor uw en onze veiligheid worden alle bestellingen verzonden via PostNL met een Track & Trace code. De kosten hiervoor bedragen €4,15.
Onderaan uw bestelling vindt u de verzendkosten, de prijs voor het verzenden is inclusief verpakkingskosten en verwerkingskosten. Voor zendingen naar het buitenland gelden andere tarieven.


Levertijd

Wij hanteren een levertijd van 3-5 werkdagen voor alle producten uit voorraad. Mocht een product niet op voorraad zijn, dan krijgt u hier tijdig bericht over. Speciaal voor u gemaakte bestellingen worden doorgaans binnen 10 werkdagen en in overleg met u gemaakt en verzonden.

 

Betaalmethode

Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. U kunt bij ons betalen met de volgende betaalmethodes:

- Ideal

- Bankoverschrijving

- Bancontact (Belgie)


Afhalen

Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te komen halen! Na ontvangst van uw betaling ontvangt u per mail uw afhaalinstructies. Vergeet bij het afhalen uw orderbevestiging of factuur niet mee te nemen. Uiteraard betaalt u bij afhalen geen verzendkosten.

U kunt alleen producten afhalen die vooruit betaald zijn, wij doen GEEN balieverkoop!

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

© 2020 - 2023 Babymade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel