Wat leuk dat je op onze webshop terecht bent gekomen! In onze webshop vind je diverse handgemaakte producten voor de allerkleinsten.

Mijn naam is Iris, trotse eigenaresse van Babymade, 29 jaar en woonachtig in Zevenhuizen. Ik ben getrouwd met Alex en sinds december 2022 mama van Nina.

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik graag creatief bezig. Door het enthousiasme van familie en vrienden heb ik in juni 2019 besloten mijn handgemaakte producten online te zetten. Het hebben van een eigen bedrijf waarin ik mijn creaties kan verkopen is voor mij als een droom die uitkomt. Het maken van producten voor de allerkleinsten vind ik een heerlijke bezigheid! Omdat onze dochter te vroeg geboren is, kwamen mijn man en ik erachter dat er maar weinig leuks te vinden is voor prematuur geboren baby’s. Sinds de geboorte van onze dochter heb ik mijn collectie uitgebreid met diverse producten speciaal voor vroeggeboren baby`s. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke stoffen en materialen.

Bij Babymade staan klanttevredenheid en service hoog in het vaandel. Bij vragen over een product van de webshop, bel, mail of whatsapp je dan ook altijd met mij persoonlijk, Iets in de shop gezien en heb je een speciale wens of andere maat/kleur nodig? Laat het ons gerust weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Hiervoor kan je mailen naar info@babymade.nl of een Whatsapp sturen naar 06-29735251.

Heel veel winkelplezier!

Liefs,

Iris

© 2020 - 2023 Babymade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel